El Cafè de la Granota por Jesús Moncada

Ya puedes descargar el libro El Cafè de la Granota. Ya está disponible éste y otros libros del autor Jesús Moncada. Para descargar El Cafè de la Granota es necesario que hagas click en el enlace y lleves a cabo todos los pasos indicados. Los formatos que más se eligen para las descargas son pdf y epub.

El libro que tiene 176 páginas y que ha sido desarrollado en idioma Catalán, llega a nuestras manos gracias a la editorial Educaula.

En librosgratispdf.net contamos con miles de títulos disponibles para lectura online o bien para descarga directa.

Un poco acerca del libro:
El Cafè de la Granota, la segona col·lecció de contes de Jesús Moncada publicada per primera vegada el 1985, reuneix catorze relats ubicats en l’antiga vila de Mequinensa, l’univers propi d’aquest escriptor. Aquesta edició -a cura d’Hèctor Moret, professor d’ensenyament secundari i investigador de la llengua i la literatura catalanes a l’Aragó- pretén ser una eina d’orientació didàctica per ajudar en aprofundir en l’estudi i difusió de l’obra. Per fer-ho possible hi trobem una breu descripció de la vida de l’autor i del conjunt de la seva producció literària, una anàlisi detallada dels aspectes més significatius d’El Cafè de la Granota i un ventall de propostes i suggeriments de treball per tal de facilitar la comprensió del llibre.En un vell cafè d’una costeruda i riallera vila estesa a la vora esquerra de l’Ebre, un amatent cronista recull de boca de la seva peculiar i irònica parròquia -en especial del vell Cristòfol, memòria viva de la vila- un seguit d’històries anotades amb to d’humor i de crítica social. Hi desfilen una galeria de personatges entre els quals destaquen un Sísif nostrat, un dissortat delinqüent vocacional, uns incondicionals afeccionats al futbol vilatà -amb un singular camp d’esports-, un pagès massa atent amb les propietats dels seus veïns, un confident de les forces d’ordre públic a qui en la foscor li plouen cops a cada cantonada, un antic barquer que vol recuperar l’ofici a l’altre món (al cantó dels morts), un afeccionat a les novel·les d’intriga amb un geni massa viu,…

Información interesante:

  • Título: El Cafè de la Granota
  • Autor del libro: Jesús Moncada
  • Editorial: Educaula
  • Otros datos: información adicional no disponible.
  • Fecha de publicación: 7/4/2013
  • Páginas que tiene el libro: 176
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Idioma: Catalán

Datos sobre las descargas:

* Última descarga realizada hace 48 minutos. 

* Número total de veces descargado: 702.

* Leído 858 veces en el último mes.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *