El pla B por Joan Ridao

Ya puedes descargar el libro El pla B. Ya está disponible éste y otros libros del autor Joan Ridao. Para descargar El pla B es necesario que hagas click en el enlace y lleves a cabo todos los pasos indicados. Los formatos que más se eligen para las descargas son pdf y epub.

El libro que tiene 160 páginas y que ha sido desarrollado en idioma Catalán, llega a nuestras manos gracias a la editorial Editorial Mina.

En librosgratispdf.net contamos con miles de títulos disponibles para lectura online o bien para descarga directa.

Un poco acerca del libro:
Cada dia més gent està d’acord amb el fet que Catalunya ha de disposar de més poder polític i econòmic per poder viure-hi millor. La majoria d’aquests ciutadans no estan en contra d’Espanya. Simplement n’estan cansats. Avui per avui, Espanya és un tap que frena els interessos dels catalans. Aquest és un dels arguments principals que planteja Joan Ridao a El Pla B. L’estratègia cap a la sobirania. El polític d’Esquerra Republicana dissenya una alternativa a la situació actual com una solució clara i definida per sortir de l’atzucac provocat pel nou Estatut. Aquest llibre es dirigeix al lector amb anhels sobiranistes, però sobretot al ciutadà que pensa que una autonomia real de Catalunya respecte d’Espanya pot permetre millores en els serveis bàsics de l’Estat del benestar, les infraestructures públiques i l’economia del nostre país. Joan Ridao va més enllà del catalanisme tradicional, que s’expressa a través de la política o respon exclusivament al sentiment de pertinença, perquè, darrerament, hi ha un creixent sobiranisme d’ordre pràctic, molt lligat al benestar i a la cohesió social.

Información interesante:

  • Título: El pla B
  • Autor del libro: Joan Ridao
  • Editorial: Editorial Mina
  • Otros datos: información adicional no disponible.
  • Fecha de publicación: 10/1/2007
  • Páginas que tiene el libro: 160
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Idioma: Catalán

Datos sobre las descargas:

* Última descarga realizada hace 58 minutos. 

* Número total de veces descargado: 708.

* Leído 872 veces en el último mes.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *