En defensa de la llengua: Discursos, manifestos i textos decisius en la història del català por Rudolf Ortega i Robert

Ya puedes descargar el libro En defensa de la llengua: Discursos, manifestos i textos decisius en la història del català. Ya está disponible éste y otros libros del autor Rudolf Ortega i Robert. Para descargar En defensa de la llengua: Discursos, manifestos i textos decisius en la història del català es necesario que hagas click en el enlace y lleves a cabo todos los pasos indicados. Los formatos que más se eligen para las descargas son pdf y epub.

El libro que tiene 352 páginas y que ha sido desarrollado en idioma desconocido, llega a nuestras manos gracias a la editorial M. Teresa Cabré (pr.).

En librosgratispdf.net contamos con miles de títulos disponibles para lectura online o bien para descarga directa.

Un poco acerca del libro:
Per primera vegada es publiquen, aplegats en un sol volum, els principals textos que al llarg de la història s’han escrit en defensa de la llengua catalana, del seu ús social i de la seva normalització. Rudolf Ortega n’ha fet la selecció pensant en el lector actual i els ha encapçalat amb una breu presentació que dibuixa el context social i polític en què es va escriure cada text i quines són les reivindicacions que fa. Des de les Instruccions per a l’ensenyança de minyons del 1749, fins al discurs de Joan Solà al Parlament de Catalunya del 2009, els textos seleccionats són els que tenen més càrrega reivindicativa, simbòlica o emocional, i a través d’ells es pot resseguir la història social de la llengua catalana –i també del país, perquè llengua i política són dues cares indissolublement associades en l’evolució de Catalunya. «Una antologia de textos excel·lent, que omple un buit en el panorama de les obres disponibles fins ara. Un llibre útil i necessari per entendre com es va repetint la història si la mirem d’una manera global.» [M. Teresa Cabré, al pròleg] Pompeu Fabra, Àngel Guimerà, Els Marges, Quim Monzó, Joan Maragall, L’Avenç, Antoni M. Alcover… Els textos imprescindibles que han reivindicat la llengua catalana i la seva dignitat.

Información interesante:

  • Título: En defensa de la llengua: Discursos, manifestos i textos decisius en la història del català
  • Autor del libro: Rudolf Ortega i Robert
  • Editorial: M. Teresa Cabré (pr.)
  • Otros datos: Angle Editorial
  • Fecha de publicación: 9/1/2016
  • Páginas que tiene el libro: 352
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Idioma: desconocido

Datos sobre las descargas:

* Última descarga realizada hace 1 minutos. 

* Número total de veces descargado: 1467.

* Leído 1047 veces en el último mes.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *