Llengua catalana + Quadern d’activitats Supercompetents. 3 Primària. Construïm. Illes Balears por Equip Editorial Cruïlla

Ya puedes descargar el libro Llengua catalana + Quadern d’activitats Supercompetents. 3 Primària. Construïm. Illes Balears. Ya está disponible éste y otros libros del autor Equip Editorial Cruïlla. Para descargar Llengua catalana + Quadern d’activitats Supercompetents. 3 Primària. Construïm. Illes Balears es necesario que hagas click en el enlace y lleves a cabo todos los pasos indicados. Los formatos que más se eligen para las descargas son pdf y epub.

El libro que tiene 256 páginas y que ha sido desarrollado en idioma desconocido, llega a nuestras manos gracias a la editorial Sebastià Serra Bonilla; Anna Llenas Serra; Sonja Wimmer (il.).

En librosgratispdf.net contamos con miles de títulos disponibles para lectura online o bien para descarga directa.

Un poco acerca del libro:
El projecte CONSTRUÏM tracta les competències des de múltiples vessants; així, a través de la comunicació oral estimulada amb preguntes que fan inferir, deduir o proposar, els alumnes poden exercitar les seves capacitats cognitives.D’una banda, s’estimula els nens i les nenes perquè pensin i perquè s’expressin mitjançant la parla, l’escriptura, la interpretació lliure, l’argumentació lògica i la interpretació creativa, i perquè incorporin a la seva estructura de pensament tot allò que els fa avançar. Per això es plantegen propostes obertes que permeten manifestar visions personals, i també propostes tancades que només permeten una interpretació única marcada per la lògica. D’altra banda, el projecte vol que els alumnes projectin cap al grup entusiasme i participació, i que contrastin les seves aportacions, de manera que s’enriqueixin mútuament i aprenguin a treballar en equip. El projecte incorpora també l’autoavaluació com un mitjà per ser crític amb un mateix, per poder autoexigirse, per ser conscient d’allò que cal anar aconseguint a curt i a llarg termini, i per anar consolidant l’autoestima i la seguretat personal.

Información interesante:

  • Título: Llengua catalana + Quadern d’activitats Supercompetents. 3 Primària. Construïm. Illes Balears
  • Autor del libro: Equip Editorial Cruïlla
  • Editorial: Sebastià Serra Bonilla; Anna Llenas Serra; Sonja Wimmer (il.)
  • Otros datos: Editorial Cruïlla, S.A
  • Fecha de publicación: 5/1/2014
  • Páginas que tiene el libro: 256
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Idioma: desconocido

Datos sobre las descargas:

* Última descarga realizada hace 54 minutos. 

* Número total de veces descargado: 1369.

* Leído 837 veces en el último mes.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *