Tecnologia. 2 ESO. Construïm por David … [et al.] Arboledas Brihuega

Ya puedes descargar el libro Tecnologia. 2 ESO. Construïm. Ya está disponible éste y otros libros del autor David … [et al.] Arboledas Brihuega. Para descargar Tecnologia. 2 ESO. Construïm es necesario que hagas click en el enlace y lleves a cabo todos los pasos indicados. Los formatos que más se eligen para las descargas son pdf y epub.

El libro que tiene 160 páginas y que ha sido desarrollado en idioma desconocido, llega a nuestras manos gracias a la editorial Javier Vázquez; S. Nagruk; Daniel Jiménez de la Fuente (il.).

En librosgratispdf.net contamos con miles de títulos disponibles para lectura online o bien para descarga directa.

Un poco acerca del libro:
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu:Global, que recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d’Infantil fins a Batxillerat. Basat en un model sòlid d’educació en valors, en l’eix del qual es troba l’alumne i la millora dels seus resultats a través de l’atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge. Un projecte que neix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seva tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l’educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa.Les claus de CONSTRUÏM:Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la clau de l’aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l’alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l’experiència.Construcció del propi aprenentatge: L’alumne inicia el seu aprenentatge a través d’activitats de caràcter manipulatiu.Atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge: propostes específiques d’atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s’hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d’aprenentatge, i possibiliten així l’educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Construïm Digital.Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l’aula.Innovació metodològica: programes d’innovació que es poden integrar d’una manera natural en la dinàmica habitual de l’aula al ritme i l’abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples.Aprendre a ser i a conviure: El projecte Construïm dóna un nou impuls a l’educació en valors, i li atorga un paper protagonista.

Información interesante:

  • Título: Tecnologia. 2 ESO. Construïm
  • Autor del libro: David … [et al.] Arboledas Brihuega
  • Editorial: Javier Vázquez; S. Nagruk; Daniel Jiménez de la Fuente (il.)
  • Otros datos: Editorial Cruïlla, S.A
  • Fecha de publicación: 5/1/2017
  • Páginas que tiene el libro: 160
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Idioma: desconocido

Datos sobre las descargas:

* Última descarga realizada hace 48 minutos. 

* Número total de veces descargado: 1097.

* Leído 592 veces en el último mes.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *